Пальмова олія. З Малайзії в Росії з любов’ю

Малайзія в даний момент, є основним виробником і постачальником пальмової олії.Масштабні плантації гібридних олійних пальм є важливою частиною місцевого сільського господарства.Плоди тут ростуть великими гронами, після збору врожаю вручну перевозять на виробництво, де м’якоть плоду пальми відокремлюють від кісточок і шляхом вичавлювання отримують неочищена олія.Потім за особливою технологією роблять очистку.В цілому, масло не піддається хімічному впливу, навіть для боротьби з гризунами використовують, як і багато років тому, просто сов.

Відмітна особливість пальмової олії полягає в тому, що воно складається з практично рівної кількості насичених і ненасичених жирних кислот, а також містить у своєму складі велику кількість природних мікронутрієнтів, а саме: каротиноїди, токофероли, токотрієноли, кофермент Q10.

Доведено, що саме пальмова олія є рекордсменом за вмістом вітаміну Е. Цей факт дозволяє занести продукт в список борців з вільними радикалами, які є причиною ракових захворювань.Крім того, вітамін А, котрим також багато масло, позитивно впливає на зір, бере участь в утворенні епітелію, необхідне для підтримання структури і вологості клітин шкіри.Кофермент Q10 уповільнює процес старіння.Всі перераховані вище переваги відноситься до червоного пальмової олії.

Для виробництва червоного пальмового масла, плоди переробляють за щадною технології зі збереженням більшої частини корисних речовин.Його червоний колір пояснюється високим вмістом натурального каротину.

У всьому світі пальмова олія широко використовується і в продуктах харчування, як кулінарного жиру, жирів спеціального призначення (еквівалента масла-какао, молочного жиру), воно є натуральним джерелом твердих жирів, не містить транс-ізомерів.Пальмову олію використовують для виготовлення вафель, бісквітних рулетів, тортів, кремів, на ньому обсмажуються і напівфабрикати.Воно входить до складу плавлених сирів, згущеного молока, сиру.Простіше перерахувати продукти, в яких його немає.

Безсумнівно, світовий попит на пальмову олію буде тільки збільшуватися, а асортимент продукції на основі пальмового масла і продуктів його переробки розширитися.Гарантією цього є унікальні природні властивості пальмової олії.

Дякуємо Малайзійський Рада Виробників Пальмової Олії за професійно організовану поїздку.

Харчовою промисловістю застосування пальмової олії не обмежується.Його використовують багато відомих косметичні компанії в складах кремів для догляду за шкірою, що в’яне особи.При регулярному використанні пальмової олії шкіра отримує захист від передчасного старіння, лущення, висихання.Обробка шкірних покривів маслом служить відмінною профілактикою зморшок і пігментних плям, що виникають при надлишку сонячного ультрафіолету або гормональному дисбалансі.Пальмова олія незамінне для придбання рівного і красивого загару, а також як компонент при виробництві косметичних препаратів.Особливо добре пальмова олія зарекомендувало себе в догляді за сухою, роздратованою, в’яне, надто чутливою, огрубілою, запаленої і лупиться шкірою.При частому нанесенні воно повертає покрови колишню пружність і еластичність і дає тонізуючий і заспокійливий ефект.

Бригантина рекомендує: